andreeaUltima dată când am actualizat pagina asta a fost acum 3 ani. Ştiu asta doar pentru că am intrat aici intâmplător şi am văzut că încă aveam 28 de ani. Mi-am zis că n-o să trag doar o linie peste cifră, ci o să scriu un text nou. Despre ce ar vrea cineva să citească atunci când intră pe tomatacuscufita.com pentru prima oară şi-ar fi curios cine scrie aici?

Cum mă cheamă? Se vede şi în header-ul blogului, doar că în 2013 am mai adăugat un nume, aşa că acum mă cheamă Andreea Ursu-Lişteveanu.

Câţi ani am? 31. M-am nascut în ’83, pe 9 octombrie, ceea ce înseamnă că-s Balanţă şi încă una veritabilă. Pune-mă să aleg între două sau mai multe variante doar dacă vrei să mă ţii ocupată o bucată de vreme.

De unde vin şi încotro mă îndrept? Sunt din Timişoara şi trăiesc în acelaşi apartament de când aveam 1 an. În scurt timp mă voi îndrepta către o capitală europeană, dar încă nu sunt hotărâtă dacă va fi Berlin sau Londra. Vreau să plec din România pentru că nu-mi permit luxul de a mă îmbolnăvi sau de a îmbătrâni aici.

Ce pregătire am? Am două diplome cu care deocamdată nu fac nimic. Una de licenţă de la Facultatea de Litere şi una de masterat de la Facultatea de Științe Politice, Filosofie şi Ştiințe ale Comunicării. Poate, poate îmi vor servi la ceva în altă ţară.

Cu ce mă ocup? Sunt SEO copywriter la o firma de web design, programare și promovare din Timișoara. Am unul dintre cei mai buni șefi care există și colegi cu care sunt pe aceeași lungime de undă. Lucrez aici de 4 ani și încă nu m-am săturat imediat intru in concediu de maternitate.

Ce iubesc? Călătoriile, lectura, filmele, muzica, mai ales sub formă de concerte, animalele (am avut doi câini, am mai rămas cu unul), DIY-ul (am o maşină de cusut şi nu mi-e frică s-o folosesc), fotografia (Sotzul are un DSLR pe care i-l subtilizez de câte ori am ocazia), limbile străine (în special franceza); ador să ajut oamenii şi mă desprind de bunuri şi de bani cu o deosebită plăcere dacă înseamnă că ele vor aduce un zâmbet pe faţa cuiva

Ce urăsc? Discriminarea de orice fel, nedreptatea, trădarea şi aşteptarea. Probabil sunt mai multe, dar nu-mi place să mă gândesc la lucruri negative.

De ce Tomata cu scufiţă? Pentru că am multe haine roşii.

Despre ce scriu pe blog? Despre mine. Despre ce văd, ce ascult, ce citesc, ce mi se întâmplă, despre ce mă face să plâng, să râd, despre ce mă revoltă, despre ce mă intrigă, despre ce îmi place, despre ce nu-mi place şi despre orice altceva.

Cred că-s suficiente informaţii pentru cine vrea să mă cunoască dintr-o privire, iar poza, deşi nu-i recentă, ci de vreo 3 ani, e una dintre preferatele mele.