Impresii despre Zveltaform

A trecut suficient timp pentru ca fetele care au câștigat câte o cutie de Zveltaform la concursul pe care l-am organizat în septembrie să aibă răgazul de a încerca produsul și de a reveni cu impresii. Iată ce au avut ele de spus:

Cristina Mihai

A mers binișor cura, mai greu la început.
Din păcate am uitat când am început cura, cred că sunt 3 săptămani doar că în prima, fiindcă am citit și înțeles greșit ce cantitate se ia zilnic, am luat o pătrime din ce se recomandă; pe lângă asta, cu apă sau iaurt nu am reușit, mi s-a părut oribil gustul.
În celelalte 2 săptămâni am folosit suc de piersici (din comerț, ceea ce probabil nu-i tocmai bine) și deși ei recomandă 4 lingurițe de 2 ori pe zi, eu am pus mereu 3 lingurițe și am respectat cele 30 de minute pauză până la masă; bonus – am încercat să fac mișcare, bicicletă (de cameră) și mers pe jos (stau în Bucuresti).
Per total, gustul nu mi-a plăcut dar m-am învățat treptat cu el, iar acum nu mi se mai pare atât de rău. Produsul și-a făcut treaba din plin, mi-a tăiat din pofta de dulce și de ronțăieli la birou, mi-a micșorat din pofta de mâncare și mi-a dat o senzație de sațietate. Tranzitul intestinal a fost reglat și el, într-o anumită măsură, am avut zile când nu am baut suficientă apă și bănuiesc că influențează destul de mult.
Dar, cel mai mare beneficiu pentru mine, pentru organism dar si pentru buzunar, a fost renuntarea la coca-cola (in 3 săptămâni am baut 3 cani – în condițiile în care zilnic ajungeam la 2 litri) și m-a “educat” să consum mai multă apă.
Bonus, o persoană care nu mă mai văzuse de 2 luni, mi-a spus că am mai slăbit.

Raluca M.

Ce mi-a plăcut:
– senzaţia de saţietate pe care mi-o dă;
– îmbunătăţirea tranzitului intestinal;
– parcă şi cântarul a devenit ceva mai prietenos, deşi, doar el singur nu cred că are cum să facă miracole, dar ca şi adjuvant e fain;
 
Ce nu mi-a placut:
– gustul;
– faptul că devine prea vâscos în combinaţie cu iaurtul; cu lapte nu am încercat încă, dar bănuiesc că ar fi mai bine.

Oana Kovacs

Trebuie să recunosc că deși nu m-am dat în vânt după gustul produsului, am reușit să îl beau cu foarte multă apă. Apa înainte, apă cu Zveltaform, apă după, apă în timpul zilei, apă tot timpul. Ceva schimbări s-au văzut (chiar dacă nu intenționam eu să țin cură de slăbire în adevăratul sens al cuvântului) pentru că am reușit să mă ambiționez și să mănânc mai ordonat, să evit pe cât pot să mănânc seara și… să beau și mai multă apă. Chiar dacă nu am reușit să iau produsul chiar o lună, am reușit să îmi creez niște obiceiuri sănătoase datorită lui.

Monica Olteanu

Nu am vrut produsul ăsta pentru ca eu nu cred că dacă mănânc 5 linguri de pulbere combinată cu iaurt slabesc. Nu. Kilogramele mele în plus m-au învățat multe despre alimente, mișcare, lene, comoditate, frică și altele, deci în niciun caz un praf nu mă va ajuta sa dau jos 10 kg. Atât cât vreau. Dar am vrut acest produs doar pentru a-mi detoxifia organismul.
În primele zile mi-a fost foarte greu să mă adaptez cu gustul. Mie mi s-a părut că are un gust oribil, iar dacă îl lăsam 10 minute în bol combinat cu iaurt, produsul nu îl mai puteam mânca! Se transforma într-o pastă …
Dar … mi-am autoimpus să găsesc un mod pentru a-l putea consuma. Am încercat cu ceai, cu apă, cu iaurt, ba chiar ssi în salată. Până la urma l-am pus în iaurt cu fructe. În iaurt simplu nu-l puteam consuma. Așa că în iaurt cu fructe și consumat imediat era ok.
Ce am observat?  Dupa vreo 6 zile mă simțeam mult mai ușoară, nu mai aveam senzația de greutate a stomacului, plus că mi se părea că porțiile mele de mâncare erau reduse. Și beam mult mai multă apă.
Am slabit în două săptămâni un kg si 700 de kg. Fără să fac mare lucru. Adică, evident, mi-am păstrat alimentația corectă și am mers pe jos cel puțin 40 de minute zilnic. Mers alert.
Și mi-am simtit trupul mult mai ușor. Seara mâncam puțin, iar dimineața mă trezeam cu mult mai multă energie. Am făcut pauză vreo 5 zile pentru că am fost plecată de acasă și nu am luat produsul cu mine. M-am simțit ok trei zile, a patra zi am mâncat două felii de pizza și m-am simțit foarte grea și nu mă simțeam ok deloc. Abia așteptam să ajung acasă și să reiau produsul.
Mie mi-a plăcut per total. Oricum mai am vreo jumatate de borcan de consumat.
Nu am nimic de reproșat, doar gustul … dar asta cred că ține de papilele gustative ale fiecăruia. Dar l-aș cumpăra din magazine pentru o detoxifiere și pentru a micșora porțiile de mâncare din farfurie. Eu mă declar mulțumită și mă bucur mult și vă mulțumesc pentru șansa de a încerca acest produs.

Nu mai adaug decât ca și eu sunt în toiul curei cu Zveltaform și voi reveni și eu cu impresiile mele.