Cele mai frumoase articole despre Timișoara Brands Tour

Am citit cu drag tot ce s-a scris zilele trecute despre Timișoara și brandurile ei și tare mi s-a umplut inima de bucurie. Zic „am citit” pentru că eu n-am apucat să vizitez nici unul dintre brandurile turului și-mi pare nespus de rău. 🙁 Motivul pentru care n-am făcut-o e legat de job și de faptul că începând de sâmbătă încep o serie de călătorii pentru care am nevoie de zile libere. În plus avem foarte, foarte, foarte mult de lucru și n-aș fi putut pleca și eu (Anca deja își luase liber cu o săptămână înainte). Așa că m-am mulțumit cu poveștile celorlalți și cu întâlnirile din cele două seri. M-am bucurat să-i revăd pe Alina si Răzvan, pe Oana, pe Dragoș, pe Toma, pe Chinezu și pe Arhi, pe Denisa și Sebi, pe Ruxa și Andrei, pe celălalt Andrei și pe Hoinaru. Evident m-am bucurat să-i revăd și pe bloggerii timișoreni căci cu unii nu m-am văzut de foarte multă vreme.

Dar pentru că postul ăsta se numește „cele mai frumoase articole despre TM Brands Tour”, să le și menționez, nu?

Dar înainte să o fac să enumăr și brandurile locale cu care au intrat bloggerii în contact: REC Universitatea de Vest Timișoara (echipa de rugby), BC Timba Timișoara (echipa de baschet), ACS Poli Timișoara (echipa de fotbal), Timișoreana, Cramele Recaș. Deși le regret pe toate, cel mai mult și mai mult îmi pare rău că n-am vizitat Cramele. 🙁 Sper să mai fie o altă ocazie. Dar iară mă abat de la subiect.

Frumusețea unui concept ca brands tour este versatilitatea. Branduri nu sunt doar companii. Oamenii emblematici pentru un oraș sunt branduri. Cluburile sportive care își aduc aportul la faima orașului sunt branduri. Astfel, fiecare oraș care preia franciza o poate modela după caracteristicile sale. Posibilitățile sunt nelimitate.

Asta au făcut și cei de la PRbeta, ziua de joi din cadrul Timișoara Brands Tour fiind dedicată sportului, o dezvoltare originală a conceptului, ce poate fi preluată și de alte orașe. De ce nu, și de noi. Pentru că, după cum ziceam și în titlu, brandurile sportive definesc identitatea unui oraș. – TvDeCe

A doua zi a început cu o vizită la Primăria Timișoara. Nu mi-a plăcut deloc primarul Robu, vorbește mult fără să spună nimic și e cam nervos. Și pare că nu-i plac întrebările (mai ales cele la care nu știe să răspundă). Mi-a plăcut mult, în schimb, viceprimarul Dan Diaconu. Omul știa clar ce spune, avea răspunsuri la orice și dădea impresia că șeful lui e cu vorba iar el cu fapta. Ne-au povestit despre lucrurile pe care Timișoara le pregătește în competiția pentru Capitala Culturală 2021 – un buget de cultură mai mare cu 43%, un Festival de Jazz, un festival baroc, susținerea Festivalului Plai. – Andrei Crivăț.

Am plecat de la primarie la terenul de rugby. Cum am zis la inceput, ma asteptam sa fie plictiseala. Dar m-am inselat, mai ales pentru ca nu ma asteptam sa-l intalnesc pe Chester Williams, primul jucator de culoare din echipa nationala de rugby a Africii de Sud. In caz ca asta nu vi se pare mare lucru, trebuie sa stiti si ca rolul “Chester Williams” a fost interpretat de McNeil Hendricks in filmul Invictus, filmul in care Morgan Freeman il iterpreteaza pe Nelson Mandela. – Sebi (are și poze)

Brandul Timişoreana e o bună parte din istoria Timişoarei şi un element semnificativ în poziţionarea actuală a oraşului. Nu poţi să nu te gândeşti la bere când vorbeşti de oraş, aproape că e un bun local. Iar timişorenii se mândresc cu berea lor. […]Noi ne-am bucurat de experienţa completă, cu vizită la fabrică şi la cele două Curţi ale Berarilor, iar toate mesajele pe care le-am văzut erau în aceeaşi direcţie. Cam ceea ce în Vest e normă. Totul branduit, ospătari îmbrăcaţi în costume care să te introducă într-o anumită atmosferă, mobilier şi decoruri la fel. – Hoinaru

Încă nu s-a scris despre Cramele Recaș, dar pândesc din umbră poveștile. Crește inima în minte de fiecare dată când cineva vorbește frumos despre orașul meu natal. La fel s-a întâmplat când am citit și ce-as scris Andrei despre el.

Alte articole mai puteți găsi la Anca, la Andreea, la Richie, la Alexandra, la Arhi, la Denisa, la Oana, la Ruxa, la Toma, la Andrei, .

Iar pentru poze spectaculoase vă invit să intrați pe blogul lui Dragoș, sunt superbe. Aici și aici.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara. Branduri participante: Timișoreana, Cramele Recaș, Arsenal Park, BC Timba Timișoara, REC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara. 

Parteneri de mobilitate: Peugeot România. 
Parteneri media: 24-FUN, Tion. 
Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece.