Prima ediţie Skirt Bike Timişoara

A fost foarte drăguţă şi colorată. 🙂 Asta ca să descriu pe scurt plimbarea cu bicicleta de duminică dimineaţă.

Încă de când am văzut poze de la Skirt Bike din Bucureşti, acum câţiva ani (sau or fi fost doar vreo 2?) tare mult mi-am dorit să se facă şi la noi o întâlnire de genul ăsta. Aşteptarea a luat sfârşit când am văzut pe Facebook bannerul ce anunţa evenimentul. Am pregătit-o pe Konsuela (încep să mă satur de numele ăsta şi cred că o să o rebotez), i-am cerut voie lui Iubi să mă lase să merg la pedalat chiar de ziua lui, mi-am pregătit rochiţa, cerceii cu tomate şi dusă am fost.

Spre parcarea Timco, din toate colţurile oraşului pedalau fete în fuste, în rochiţe, cu pălării, cu flori, cu coşuri de nuiele, cu biciclete care mai de care mai colorată. Am văzut două pe drum şi se vedea de la o poştă că sunt entuziasmate şi încântate că or să biciclească prin oraş. Din trupa de fete cunoscute, eu am ajuns prima. La un moment dat, după ce se făcuse deja 10 şi un pic, începusem să mă îngrijorez că nu mai vine niciuna. Dar m-am liniştit când am văzut-o pe Cristina. A apărut şi Anca, apoi Ily, le-am văzut pe Livia, pe Nico şi cu puţin timp înainte să pornim la drum pe Alexandra şi Gabi.

Cristina si Alina

Anca

Ily

Livia

Alexandra si Anca

Gabi

Nico

Despre celelalte participante, ah, pe unele ar fi trebuit să le vedeţi. De-a dreptul spectaculoase. Cred că cea mai observată prezenţă a fost „mireasa” cu tot cu mire, apoi doamna cu pălărie şi cu coş cu flori, doamna în costum cu buline şi floare roşie în păr, iar baieţii deghizaţi în fete au făcut şi ei ceva senzaţie.

Mireasa

Dna cu buline

Adevărul e că biciclistele de ieri au fost foarte frumoase. Am văzut câteva apariţii demne de pictorialele din reviste, fete desprinse parcă din filmele cu peisaje rustice din Italia sau franţuzoaice romantice ce păreau ca pedalau spre o cafenea, la o întâlnire cu el.

Deşi telefonul meu s-a descurcat binişor cu pozele, din pacate la capitolul zoom nu stă prea bine.
În concluzie, mi-a plăcut. Mai vreau şi la anul. 🙂
Mai multe poze în albumul de pe Facebook.