Despre ce n-am, dar mi-aş dori

Am mai extras o idee din ce scriu alţii. E drept că pe-asta n-am furat-o de la nimeni, mi-a venit singură. Şi am stat să ma gândesc ce mi-ar plăcea să am şi de ce încă nu am ce mi-aş dori.

Jaluzele noi – îmi doresc nişte jaluzele de nu ştiu când. Tot zic: „gata, la salariul ăsta, fie ce-o fi, io-mi pun jaluzele la balcon că mă vede tot poporu’ cum mănânc seara şi cum mă scarpin în… creştet”. Şi stând la parter… chiar vede tot poporu’. Deci, nu ştiu la care salariu, dar o să am şi jaluzele într-o bună zi. Chiar, nu vrea nici o firmă care se ocupă cu aşa ceva reclamă la mine pe blog? It’s a win win situation. 😀

Mobilă nouă – mă gândesc la chestii de-astea de când sunt proprietară, că înainte nu-mi păsa decât să am o noptieră şi atât. Acum, altfel stau lucrurile, când ştiu că eu sunt cea care decide cum arată casa mea. Având în vedere că astea sunt cheltuieli mai mari (pe care eu nu îmi permit încă să le fac), probabil va mai trece multă apă pe Bega până îmi pun designul interior în aplicare. Cred că ar trebui să încep cu un alt scaun de birou că ăsta mă omoară.

Tocător de ceapă – mai nou sunt şi gospodină, deci îmi trebuie orice gadget de bucătărie există. Şi cum un robot de-ăla multifuncţional costă de la 500 de lei în sus, pot să-mi iau gândul. Aştept să mă mărit ca să-l primesc cadou de nuntă. :)) Până atunci sigur sigurat îmi iau un tocător de ceapă şi de alte chestii şi musai un blender. Din nou, cine ştie pe când, că de vizitat le vizitez de fiecare dată când mă duc la Kaufland.

Cercei coloraţi – adică nu multicolori, ci în culorile hainelor mele. Îmi schimb cerceii în fiecare zi şi în multe dimineţi constat că n-am o anumită culoare. Şi se mai întâmplă şi inversul: să am cercei de-o anumită culoare şi să n-am la ce să-i asortez. Sau n-am ce să-mi pun la gât. Am zis că-mi fac o listă şi ori vorbesc cu Fantasia, ori dau o raită prin magazine să mă aprovizionez. Păcat că atunci când sunt pe-acolo nu am lista la îndemână.

CD-uri cu muzică pentru maşină – nu stiu din ce cauză, da’ parcă nici un moment nu e potrivit pentru a-mi face nişte CD-uri cu muzică de bună dispoziţie, că doar sugestii am primit şi pe facebook şi pe twitter. Problema e că PC-ul meu nu mai scrie CD-uri (s-a defectat) şi asta înseamnă că trebuie să le mut pe stick, pe laptopul lui Iubi şi să le scriu cu el. Prea multă mutare dintr-o parte în alta şi mi-e lene.

Telefon cu clapetă – în era iPhone-urilor şi a Galaxy-urilor e aproape o blasfemie să am cerinţe de soiul ăla. Mă rog, io mă ghidez după principiul că telefonul e telefon, nu aparat foto, nu mini laptop, nu mai ştiu eu ce, aşa că visez de multă vreme la un telefon cu clapetă. Nu-l am pentru că am 3 telefoane de care mi-e milă să mă despart.

Şi sigur că mai am multe lucruri pe care mi le doresc şi pe care nu le am din diverse motive, da’ astea sunt primele care mi-au venit aşa, la foc automat. Vouă ce vă trebuie şi n-aveţi?