Pentru mami, pentru copii

Încă de mică, ziua de 1 iunie înseamnă pentru mine ziua mamei mele. A fost ziua copilului în şcoala primară când făceam nişte mici petreceri cu muzică şi cu sandwich-uri şi cu prăjituri, cu baloane şi cu tot felul de jocuri, dar în restul anilor, 1 Iunie era ziua lu’ mami. Şi azi e tot ziua ei, am felicitat-o, o să-i cumpăr flori şi o să o duc la restaurant diseară. O să se bucure pe moment, după care o să uite. Dar pe moment o să se simta specială şi apreciată.

Însă pentru voi, pentru mame şi pentru copii e o zi importantă. E ziua simbolică a copilului vostru. De asta m-am gândit că ar fi frumoasă o expoziţie cu puii voştri, cu mândriile voastre, cu lumina ochilor voştri. Mi-ar plăcea să îi cunosc, măcar din poze pe cei despre care citesc pe atâtea bloguri, copii aşa cum mi-aş dori şi eu. Şi în caz că nu vă aduceţi aminte sau că nu ştiaţi, cel mai mult pe lumea asta îmi doresc să fiu mamă.

Deci mamelor şi taţilor, aştept poze cu copiii voştri până duminică, pe 6 iunie. Expediaţi-le pe adresa de la contact, şi luni, pe 7 iunie îi veţi vedea într-o expoziţie minunată.