O altă jumătate a mea

As vrea sa scriu un post care sa păstreze tonul lui Alex, as vrea sa pot sa fiu puţin mai comica, mai asemenea ţie, adică „nu pe treaba mea”, insa azi nu pot. Azi vreau sa ştii ce nu ti-am spus niciodată, ce poate bănuieşti, intuieşti, iţi doreşti sau pur si simplu nu e nevoie sa spun pentru ca vine de la sine. Azi iţi mulţumesc pentru toate momentele in care m-ai ascultat, pentru toate mângâierile pe mana pe care mi le-ai dat si mai ales pentru pupicii neaşteptaţi care au aterizat pe obrazul meu stâng. Azi vreau sa iţi arat recunoştinţa mea pentru toate partidele de râs, fie ca s-au petrecut la facultate, in oraş, in vacanta, la lucru sau pe mess. Tot azi iţi cer iertare pentru toate observaţiile/reproşurile/chestiile tâmpite pe care ti le-am spus (si promit sa mă abţin cât pot de la altele).

Si sa nu închei fără nişte urări, ca e urat din partea mea. Dacă iţi spun ca iţi doresc tot ce îmi doresc mie, suna clişeic si poate neadevărat, ar putea aduce chiar a blestem, ca totuşi nu ne plac aceleaşi lucruri si Doamne fereşte sa ti se întâmple ţie lucruri pe care mi le doresc sau le visez eu. Cu accentul pe „visez”. ;)) Aşa că lăsând dorinţele mele la o parte, ţie as vrea ca viată să iţi ofere o cale întinsă pe care să nu întâlneşti prea multe obstacole, iar acelea pe care le întâlneşti sa te ajute sa devii un om mai bun, mai puternic, mai curajos. As mai vrea ca viata sa iţi scoată in aceasta cale un om care sa te iubească atât cat poate un om iubi si pe care si tu sa îl iubeşti la fel. Si pentru ca zilele astea mă conving tot mai mult cat de importanta e sănătatea, iţi doresc sa nu cunoşti durerea nici fizica, nici psihica, sa trăieşti 100 de ani ca sa putem vorbi si-atunci, la bătrâneţe, pe messenger. 😛

Iţi mai doresc sa scapi de „griji”, sa poţi manca atâta ciocolata câtă vrei tu, fără sa ti se facă rău, sa iţi iei cate haine vrei tu de la Kenvelo si Terra Nova si mai ales sa ramai prietena mea pentru toata viata.

La mulţi ani, Inteligenţă Superioară! 🙂