In privat

Ca sa incheiem odata cu situatia neplacuta care s-a creat, declar acest subiect inchis pe blogul meu. Am raspuns comentariilor, am dat ultimele explicatii si discutiile aici sunt inchise. Daca mai aveti ceva sa-mi comunicati legat de acest subiect, va rog folositi-va de mailul de la contact sau de numarul meu de telefon. Nu-mi plac scandalurile si speram sa mai dureze mult pana sa fiu implicata intr-unul. Acum ca s-a intamplat, mi-am spus parerea vis-a-vis de ce s-a spus despre mine, sau mai bine zis, despre cum s-a spus. Unele lucruri se vor schimba, altele vor ramane la fel. Unii vor fi bucurosi altii vor fi enervati. Asta e, se pare ca asa trebuie sa mearga lucrurile (vorba lui Vonnegut).
Mi s-a spus sa sterg postul. Ma mai gandesc daca il fac privat sau nu, dar de sters chiar nu-l voi sterge. As vrea sa va ganditi cum v-ati fi simtit si cum ati fi reactionat daca ati fi fost in locul meu. Cred ca nu v-ati fi privat de dreptul la replica. De ce mi-o cereti mie?
Sa clarific un aspect, care se pare ca n-a reiesit din celalalt post: nu m-am referit la toti bloggerii timisoreni, doar la personajul principal. Blogosfera incepe sa putrezeasca din cauza ca ea nu se va opri aici. Mai urmati multi la rand daca stati in preajma ei.
Sa aveti o zi bestiala!