Trăiască voucherele

Toți prietenii mei știu (și încep să afle și prietenii prietenilor mei) că stau foarte, dar foarte prost la capitolul „făcut cadouri”. Știu și unii cititori fideli ai blogului, că am scris despre asta de multe ori și n-am decât să recunosc încă o dată: nu știu să fac cadouri. S-a întâmplat de foarte puține ori să îmi iasă și să smulg sărbătoritului o reacție cu adevărat surprinsă și fericită. Dar pot număra situațiile astea pe degetele de la o mână. Așa că, mi-am anunțat prietenii că în lipsă de ceva sigur, de la mine vor primi vouchere. Impersonal, dar better safe than sorry. Nu cheltuiesc nici eu banii aiurea și nici ei nu trebuie să se prefacă placut surprinși.

Așa că pentru a nu uita și pentru a da idei și altora (auzi la mine, eu să inspir oamenii să cumpere cadouri, haha) o să notez aici ce vouchere am cumpărat până acum și ce vouchere mai pot cumpăra de-acum înainte. Desigur, puteți lăsa linkuri in comentarii, idei, sugestii, că niciodată nu sunt suficiente.

IKEA – i-am cumpărat Ancăi de ziua ei. E puțin mai complicat pentru că trebuie să le cumperi de la București, din magazin, nu se poate de pe net. Cel puțin în martie nu se putea, așa că l-am rugat pe Dorin să ne ajute cu favoarea asta și să ni le trimită până la ziua cu pricina. N-avem IKEA în Timișoara, dar avem grupul IKEA fans și poți folosi voucherele cu încredere. Atâta doar să ai pe cineva la București să ți le trimită.

Wizz Air – tot Ancăi i-am luat anul trecut parcă. Șmecheria e să nu uiți să introduci codul voucherului când achiziționezi bilete pentru o călătorie. Da, Anca a uitat și a plătit biletul fără reducere. ;))

H&M – unui prieten. Voucherele sunt sub formă de card și pot fi alimentate cu ce sumă vrea mușchiul tău. Îi poți spune ce sumă e sau îl poți lăsa să întrebe la casă.

Decathlon – tot aceluiași prieten, în alt an. Pe același principiu ca și la H&M. Și sunt sigură că nu sunt singurele.

Iulius Mall – voucherele de la Iulius Mall sunt de 50 și 100 de lei și pot fi folosite într-o listă întreagă de magazine. Atenție, cel întreg de 100 de lei se folosește doar într-un magazin, nu se poate împărți suma în mai multe.

Poartă-mă – nu am primit și nici n-am cumpărat un voucher de pe poartă-mă.ro, dar când mă interesam de sisteme de purtare, am văzut că există. I-ar fi binevenit unei proaspete mămici, dornice să-și poarte copilul. Și după ce se interesează, poate cumpăra ce-i place.

Amazon – am primit eu un voucher de vreo 15 euro să-mi iau ebook-uri de pe Amazon. Mă rog, doar asta puteam să-mi iau, dat fiind că altceva nu prea pot, că transportul costă de te rupe și nu se merită.

Am mai făcut cadou un voucher cu un abonament la yoga pentru o prietenă into this thing.

În rest, metoda mea de acum  înainte de a face cadouri e să mă interesez de pasiunile prietenilor și să purced la cumpărarea unui voucher.

Liber la sugestii 🙂