Garantat 100% vine la PR Beta

Nu degeaba m-am folosit de „Garantat 100%” în titlu, pentru că am vrut să vă atrag atenția chiar de la început că anul ăsta, la conferința aniversară de 5 ani, PR Beta îl aduce pe Cătălin Ștefanescu să vorbească despre evenimentele culturale, din perspectiva jurnalistului care primește constant informații de la organizatorii de evenimente. Personal, cred că numele ăsta e un motiv suficient să vreți să fiți în sală pe 13 mai.

Totuși ar fi nedrept să nu amintesc celelalte nume care vor împărtăși din experiența și cunoștințele lor celor care vor să învețe. Conferința de anul trecut mie mi-a plăcut în mod deosebit. Am scris un articol cuprinzător cu toate cele 34 de motive pentru care ar fi trebuit să fiți în ziua aceea la City Business Center, nu le mai reiau, dar vă invit să (re)citiți articolul. Altfel, veți citi unul asemănător când mă întorc de la conferință și poate o să vă pară rău.

Am divagat și n-am dat numele promise: Sorin Trâncă (Friends Advertising), Șerban Alexandrescu (Headvertising), Alexandru Negrea (Social Media School), Ana-Maria Onisei (Festivalul Internaţional “George Enescu”), Oana Bulexa (MSLGROUP The Practice), Andi Vanca (Festivalul Electric Castle) și mulți alții. În plus, vor fi prezenți și invitați din străinătate, precum Sagor Mešković (EXIT Festival).

Ca de obicei, focusul va fi pe comunicare, în special cea online, și pe resursele folosite pentru promovarea evenimentelor/produselor. Aici aveți programul.

PR Beta 2015, la fel ca și celelalte ediții, se întinde pe 2 zile, cea de-a doua fiind dedicată workshop-urilor.  Adica specialiștilor care doresc să se perfecționeze învătând de la alții cu mai multă experiență. Înscrierea se face aici, atenție! locurile sunt limitate.

Toate detaliile astea și mai multe găsiți pe site-ul oficial.