Maritus Perfectus

Ne-am întâlnit la colț de stradă, ni s-a făcut cunoștință și când am ajuns acasă i-am uitat chipul, preocupată fiind de relația în curs de destrămare.

Ne-am întâlnit la un suc, câteva zile mai târziu, răspunzând unei cerințe, nu și unei dorințe.

Ne-am întâlnit după 3 săptămâni, după o ultimă noapte de dragoste petrecută cu fostul și după vacanța fiecăruia la mare.

Ne-am întâlnit și-a patra oară când ne-am sărutat pentru prima dată și când i-am spus că e la mintea cocoșului că vom fi împreună, fără a fi convinsă că ce începea atunci avea să dureze mai mult de-o lună.

Ne-am întâlnit aproape în fiecare zi din 31 august 2007 și până pe 23 martie 2010, sudând în tot timpul ăsta ceva solid bazat pe încredere, înțelegere, iubire și o foarte mare prietenie.

De-atunci ne întâlnim zilnic pentru că locuim împreună și toate deciziile le luăm împreună: de la ce cașcaval cumpărăm și până la ce covor punem sub masuța de cafea.

În septembrie ne-am și căsătorit și după 7 ani nu încetez să mă minunez că omul acesta, căruia nu-i dădeam mai mult de-o lună în viața mea, a rămas alături de mine și la bine și la greu. Și că totul e bine, bine de tot. Și mă surprind câteodată dându-mi seama că ceea ce simt e fericire, că totul e așa cum trebuie să fie și că lucrurile s-au așezat după prea multă agitație. Nu-i tabloul ideal, lipsesc din el două persoane importante, însă e unul destul de bun.

Dintre fluturașii de mai jos, Maritus Perfectus e cel care i se potrivește relației noastre cel mai bine. Sunt tare curioasă să-mi spuneți care vi s-ar potrivi vouă.

Fluturașii sunt simbolurile emoțiilor pricinuite de iubire. Cu toții îi simțim zburând de colo colo la prima întâlnire, la un sms tarziu sau la un telefon neașteptat de la acel cineva important.

Fluturașii mai sunt și ambasadorii unui nou serial românesc care va începe la HBO pe 1 decembrie. Mă știți că-s înnebunită cu serialele, dar din păcate n-am HBO. Intenționez să remediez problema asta, însă mi-e că n-o să apuc să mă uit la TV, că și-acum e pe post de decorațiune. Noul serial se numește Rămâi cu mine și are în prim plan poveștile a 8 tineri singuri care-și caută dragostea, în timp ce se caută și pe ei înșiși. Unii vor reuși, alții nu. Din distribuție fac parte, printre alții Stela Popescu, Andi Vasluianu și Cosmina Stratan, iar regia e semnată de Constantin Popescu, același care a semnat și regia pentru primul serial românesc de pe HBO, În derivă, alături de regizorul Mihai Bauman.

Așadar, spuneți-mi ce fluturaș dintre cei de mai jos descrie cel mai bine relația voastră şi de ce. Răsplata constă în 3 seturi de produse pentru trei cititori, iar data până la care puteți răspunde e de o săptămână. Adică pe 4 decembrie voi alege 3 câștigători și îi voi anunța pe mail și pe Facebook.

Tiiii, cât am întârziat cu premiile la articolul ăsta. Uf, sper să mă iertați pentru asta, dar efectiv m-am luat cu altele și am uitat, deși mi s-a adus aminte într-o zi. Știu că am zis că voi alege eu 3 câștigători, dar chiar n-am putut pentru că mi-au plăcut toate răspunsurile și n-am putut alege. Așa că l-am lăsat pe prietenul random.org să o facă în locul meu. El zice că cele 3 seturi de produse promoționale merg la:

Felicitări, fetelor 🙂