Niște actrițe cu care mi-ar plăcea să mă întâlnesc

Săptămâna asta cred că stă sub semnul starurilor, că vinerea trecută am petrecut ceva timp pe eonline.com și mi-au venit idei. Așa că le-am fructificat în posturi, că nu mă feresc să spun că-s cititoare de știri mondene. Nu de-ale noastre, că mi se par absolut scârboase, ci de peste ocean, că-s câteva vedete de care tare-mi place și din când în când sunt curioasă ce mai fac. Și vreau să las și-aici câteva impresii, să le discut cu voi.

Nu prea am vorbit despre actrițe, în schimb cu actorii am fost mai darnică în articole. Nu-i corect, deci remediez. Nu mă uit la filme numai pentru bărbați, ci și pentru femei, iar despre unele dintre ele, cred că n-am pomenit deloc pe blog. Și-i păcat, că par niște doamne tare de treabă.

1.    Sofia Vergara

Nu mă uit (constant) la Modern Family, da’ pe Sofia Vergara n-ai cum s-o ratezi. E drept, nu mi-a atras atenția din prima în cele 3-4 episoade pe care le-am văzut, dar am văzut-o prin poze și în New Year’s Eve. și mi-a plăcut de ea. Dar ce m-a făcut s-o îndrăgesc cu adevărat a fost emisiunea în care a fost invitată la Ellen. Apoi am văzut-o în alta, când Ellen a pus-o să joace o farsă. Să nu mai zic cât am râs când Ellen s-a costumat de Halloween în Sofia Vergara și ea era de față. Dați click pe link-uri și uitați-vă că o veți îndrăgi pe loc. LE veți îndrăgi, că Ellen e cea mai tare. 🙂

2.    Mila Kunis

Am văzut-o încă de când pe Prima rula That 70s Show, da’  cum nu-l urmăream constant, n-am ținut-o minte prea bine. Am citit apoi că a fost combinată cu Macaulay Culkin timp de vreo 7 ani, după care s-au despărțit, am mai aflat că a fost oarbă de un ochi și că e ciacâră (un ochi e verde, celălalt caprui) – am aflat de pe Wiki. Dar mi-a plăcut tare mult de ea în Black Swan, în Friends with Benefits și în TED.

3.    Emma Watson

Fata asta mi se pare atât de plină de bun simț, atât de serioasă și de inocentă, că n-are cum să nu-mi fie drag de ea. N-am văzut-o în Harry Potter, de fapt, singurul film în care am văzut-o a fost My Week with Marilyn, unde nici n-a avut un rol principal. Am îndrăgit-o din pozele în care am văzut-o, în articolele pe care le-am citit despre ea, iar faptul că e noua imagine Lancome, cred că e o dovadă suficientă a frumuseții ei.

4.    Emma Stone

Tot multumită lui Ellen am descoperit cât de amuzantă și populară e Emma Stone. Am văzut-o prima oară în Easy A, și de-atunci mi-a plăcut în toate filmele în care am văzut-o. Foarte drăguță în Crazy Stupid Love și dulce de tot în The Amazing Spiderman. Apropos, sper ca relația cu Andrew Garfield să dureze, că sunt tare drăguți împreună.