Impresii după PR Beta

Știu că am zis că vă voi povesti ce am auzit la PR Beta, numai că n-o s-o fac. Nu când Corina a făcut o treabă atât de bună pe blogul oficial. Oricât m-aș chinui, n-aș reuși să redau ce s-a vorbit la conferință la fel de bine cum a făcut-o ea. În plus, am și întârziat pentru că am avut ceva important de rezolvat de dimineață și am ajuns tocmai când Sorin Psatta își încheia discursul.

O să vă povestesc însă despre cât de mult mi-a plăcut și la conferință și la after party-ul de la Curtea Berarilor. La celelalte conferințe la care am fost  am luat decizia că mă voi duce și la altele pentru oamenii care merg acolo. Pentru a vorbi cu ei, pentru a-i cunoaște, pentru networking. Nici PR Beta n-a fost mai prejos la capitolul ăsta. Am cunoscut, din nou, o grămadă de oameni și m-am bucurat să cunosc fețele din spatele numelor. Continuă să mă distreze și să-mi placă reacția oamenilor când mă prezint. Nimeni nu reacționează la Andreea Ursu, însă formula magică „tomata cu scufiță” îi face pe toți să se lumineze la față și să-mi zâmbească pentru că deja mă cunosc, deși chipul meu nu le spune nimic. ;)) Unii dintre ei, oameni pe care nu i-am văzut niciodată sau cu care am vorbit scurt pe vreun canal de Social Media, îmi spun lucruri frumoase. Atât de frumoase și atât de emoționante încât le voi păstra pentru mine, aproape de inimă și mereu răsunând în ecoul minții. Le mulțumesc pentru ele și pentru sentimentul care mă copleșește când le aud.

Pentru mine, PR Beta e despre oameni, despre Cristina, Nebu, Oana și echipa lor, despre speakerii care repetă aceleași chestii în speranța că mesajul lor se va face auzit odată, despre proiectele de PR gândite atât de bine încât la fiecare ediție agențiile vin cu rezultate și mai bune, despre zâmbete și despre mulțumiri.

Am senzația că nu-s singura de părere că a fost un eveniment reușit. Ce pot să zic? Mai organizați conferințe și evenimente de genul și eu fac tot posibilul să vin. 🙂

Mulțumesc. 🙂