Dau 100 de euro (sau 700)

V-am dat bilete la concerte, creme, cărți, vouchere, chiar și deplasări gratuite la diverse evenimente. Acum am să vă dau 100 de euro. Nu de la mine, că nu-s așa bogată, ci de la gotservice.ro.

Gotservice.ro este un site care își propune să strângă recomandările unor servicii de bună sau de proastă calitate. Adică userii intră pe site și postează un review al unui serviciu din orașul lor (sau alt oraș), astfel încât alții să poată alege dacă vor apela sau nu la acea firmă. Pentru asta nici măcar nu trebuie să-ti faci cont, deși  numele, adresa de email și orașul sunt necesare.

Ai avut probleme cu vreun service auto unde ți-ai dus mașina să-ți schimbi uleiul, ai fost mulțumit de distracția de la laser tag sau vreo manichiuristă nu ți-a îndeplinit cerințele și dorințele, spune tuturor dacă serviciul respectiv trebuie încercat, dacă îl recomanzi sau nu.

De exemplu, pe mine m-ar interesa care sunt locațiile din Timișoara care oferă internet gratuit. De când am smartphone, se pare că vreau să știu chestii care până acum nu mă interesau. ;))

Pentru a câștiga cei 100 de euro, intrați pe gotservice.ro și creați un review al unei locații cu hotspot. De ce m-aș duce sau de ce nu m-aș duce într-un anumit loc? Cât de bun e semnalul, cât de rapid e internetul? Oricâte detalii puteți furniza, ele sunt binevenite. La fel și rapoarte. Nu există limită de review-uri per user, așa că, faceți-vă de cap și creșteți-vă șansele de a câștiga cei  100 de euro. Pentru că îi veți primi prin tragere la sorți.

După ce ați creat un raport, vă întoarceți pe blogul meu și lăsați la comentarii linkul către raport, că altfel n-o să știu de el și n-o să intrați în competiție. Aveți timp până pe 7 decembrie, iar pe 8 facem tragerea la sorți.

Mai mult decât atât, dacă postul ăsta strânge cele mai multe comentarii, unul dintre voi poate câștiga 700 de euro (!!!) pentru o excursie. Acest câștigător va fi ales de mine și urmează să vă spun cum la momentul potrivit. Chestia e că tre’ să fiți foarte convingători când propuneți serviciul.

Bun, deci să recapitulăm:
–    Intrați pe gotservice.ro
–    Dați click pe „adaugă raportul tău”
–    Introduceți datele voastre și raportul despre hotspot
–    Îl publicați
–    Vă intoarceți pe blogul meu și lăsați linkul
–    Pe 8 decembrie vă anunț cine e câștigătorul celor 100 de euro.
–    Dacă avem cele mai multe comentarii, îl anunțăm și pe cel care câștigă cei 700 de euro

Simplu, nu?

Later edit: In concurs nu intra decat serviciile pe care le-am cerut eu: hotspoturi DIN TIMISOARA. Cluj, Arad si alte localitati nu se iau in considerare. Merci de intelegere.