Bloggeri cu doua feţe

Orice om care a descoperit bloggingul si are deja un „jurnal” pe net e posibil sa se gandeasca la alte intrebuintari pentru platformele gratuite sau pentru subdomeniile propriului .com/.net/.info sau .ro. Si ce face dumnealui atunci? Mai tranteste un blog. 😀 Nu ca primul, ca n-are rost. Nişat. Adica un blog tematic dedicat pasiunii numarul unu prin care, pe langa ca vrea sa o promoveze, spera sa gaseasca si alti fani asemenea lui. In general al doilea blog e blog de suflet, facut mai mult pentru satisfactia proprie, pentru exploatarea pasiunii. Fie ca e vorba de gatit, handmade stuff sau film, orice blogger care se respecta isi doreste creatiile sau parerile expuse in vazul lumii, fie pentru a-i ajuta pe incepatori cu sfaturi, fie pentru a-si impartasi cunostintele cu internautii. Pentru ca sunt una dintre cei care au al doilea blog si pentru ca am placerea sa ii cunosc si pe altii ca mine, m-am gandit sa-i strang la un loc si sa vi-i prezint asa cum poate nu-i cunoasteti.

De la blogroll citire:
Ama – poate multi nu stiati dar Ama in bucatarie face ravagii. Si nu in sensul rau al cuvantului ci in cel mai bun sens. Pe langa lectura, relaxarea ei se produce cand gateste. Si ce gateste este o minune. Ca tot suntem aici, Ama scrie recenzii de carti si pentru Bookblog.

Andra – la fel. Si-a facut blog culinar in primul rand pentru ca ii place sa manance si pentru ca isi ofera singura placerea asta. Pe langa cele doua bloguri, mai presteaza si pe blogul radioului LaGong.

Cristi – lenes din fire, abia se urneste sa scrie un post, dar dedica mult mai mult timp adevaratei pasiuni: fotografia. Drept pentru care si-a facut un blog, fototm, dedicat tuturor fotografilor amatori sau profesionisti din Timisoara.

Dojo – e plurivalenta. Cum ii vine o idee, cum isi face un site. Cel mai nou e lafeminin, pe care il intretine impreuna cu Nebuloasa, ceea ce o face si pe domnita din urma sa aiba  si ea un al doilea blog. Dojo scrie despre muzica pe ascultmuzica.net, despre ponturi pentru Travian pe travian-tips.com, despre evenimentele din Timisoara pe lifetm.info. Din cand in cand isi mai pune iscalitura si pe noul blog 24funblog. Asta da activitate creativa. 😛

Nuzzu – si el, ca si Cristi, mai rarut ca-i mai dragut. Pe langa blogul personal, care e si el un pic nisat (marketing) a creat un altul, din dragoste pentru Timisoara – Branding Timisoara.

Richie – filmul este pasiunea lui numarul 1 si din cauza asta si-a facut impreuna cu Lucian Mircu un blog tematic despre filme. Cum altfel? Eu una sunt fan al acestui blog pentru ca am incredere deplina in recomandarile lor si in sfaturile pe care le dau.

Denisa – blogul personal e una, dar cand vine vorba de pasiuni, nimic nu se amesteca. Fiecare dintre ele are locsorul ei si nu derajeaza pe nimeni. Pentru bijuteriile din fimo avem denisadesign, pentru foto un subdomeniu si pentru Mufica, jucaria ei, un blog propriu si personal. 🙂

Sa nu plec fara sa va zic de mine: blogul asta il stiti ca doar aici sunteti, da’ nu stiu cati stiti ca mai am un blog dedicat citatelor livresti pe care l-am botezat Cuvintele din carti, un blog care-mi este foarte aproape de suflet.* Apoi, la fel ca Dojo, scriu si eu pentru 24funblog. Deocamdata doar o recenzie, scurtuta, la o carte care nu apare pe blogul personal. O sa scriu si pentru categoria de la lume adunate, da’ incet incet, ca n-au intrat zilele in sac. Si desi nu scriu direct pentru site, recenziile cartilor mele ajung pe Tamada.ro

In cazul in care n-am bagat de seama blogurile pasiunilor voastre, va rog sa ma trageti de manecuta si sa mi le semnalati sa le notam aici si ne mandrim cu ele.

Later edit:

Esk se desfasoara fotografic privind de pe marginea lumii.
Silvia ne povesteste despre muzica pe mixul de cultura.
Ana are si ea niste muzici de non-printesa.
Si InnOcente* e pasionata de fotografie

_________________________________________________________________
* accept si colaborari. 🙂