Castigatorii concursului Vama

Ziua multasteptata de fanii Vama, sau ma rog, de cei pentru care formatia inseamna ceva si care vor sa ii vada live, a venit. In primul rand le multumesc tuturor participantilor: Nebuloasa, Anda, Ovi, Alexandra, Cinzia, Vio, Tudor si Ramo. Din pacate Diana, Dianora, Crina si Mariuskl n-au intrat in concurs pentru ca nu s-au conformat cerintei. 🙁 Adica au dat versuri, dar povestea lor lipseste.

Initial trebuia sa aleg eu castigatorii, dar aseara recitindu-le, le-as fi premiat pe toate, fara exceptie. M-a apucat panica si m-am gandit la tot soiul de ipoteze, ba sa ma filmez cand trag la sorti castigatorii, ba sa dau cate un bilet la 4 dintre voi (ceea ce n-ar mai fi fost conform cu ce spusesem la inceput), ba sa-i las pe altii sa decida in locul meu. Si asa a fost. Am luat legatura cu Carina si am rugat-o sa vorbeasca cu Tudor, sa aleaga el comentariile castigatoare. Si uite cum am mai fugit inca o data de responsabilitati. 😀 Asadar, castigatorii desemnati de Tudor Chirila sunt:

Ovi (comentariu) si Tudor (nu fratele) (comentariu)

Felicitari amandurora, ma bucur ca ati participat si pe 6 martie, impreuna cu cine vreti voi, va urez sa va distrati alaturi de Vama. Pentru a fi totul in regula, va rog sa luati legatura cu Carina Sava (carina_sava@yahoo.com) pentru a va explica ce trebuie sa faceti.
Pentru ceilalti, mai exista doua variante:
1.    pe blogul lui Dan se mai desfasoara un concurs la care se ofera 3 bilete la concert. Situatia e un pic altfel, dar o sa vedeti ce pretentii are el, daca clickuiti pe link.
2.    biletele la concert nu s-au epuizat si din cate am inteles pe ticketpoint.ro si in magazinele Diverta inca se mai vand bilete. Sau puteti sa platiti direct la intrare, si asa se poate.

Multa bafta, daca va hotarati sa participati si la concursul lui Dan. 🙂
Distractie placuta.