Cum sa imbunatatesti traficul

Nu o sa ma apuc (si eu!!!) sa va ametesc de cap cu sfaturi, tips & tricks despre cum sa va faceti blogul mai vizibil sau cum sa aduceti mai mult trafic la voi pe site. Au facut-o muulti altii inaintea mea, si mult mai competenti. Desi, daca ma gandesc mai bine, ca link builder ce ma aflu, as putea sa bag un pont, doua. Dar mai bine nu.
Traficul despre care vorbesc este cel de pe sosea. Ala unde incaruntesti, unde iti omori neuronii, unde pacatuiesti cu gandul si cu vorba, ala unde nimeni n-are rabdare. Oricat de calm ai fi… nu poti sa nu te enervezi cand esti la volan. Mergi 500 m si ai si injurat pe unu’ care ti-a taiat calea.
Mie una imi place sa conduc, nu ma enervez chiar asa mult, dar ma scot din sarite multi alti soferi. De exemplu:
  • cei care semnalizeaza in curba (I mean chiar in curba, nu cu 50 m inaintea ei)
  • cei care trec pe rosu
  • cei care nu acorda prioritate
  • cei care se baga in fata ta fara ca macar sa te roage sa ii lasi
  • cei care nu acorda prioritate pietonilor
  • cei care nu se dau la o parte cand vine ambulanta
  • cei care claxoneaza ca prostii cand nu trebuie
Asa ca daca va numarati printre specimenele astea stiti ce sa faceti: contrariul. Cand nu ma grabesc ii las sa iasa sau sa treaca sau sa se puna in fata mea (la semafor) pe altii care stau cuminti si nu incearca sa isi faca singuri loc. Nesimtitii ma enerveaza.
Si ca altii sa ma lase sa trec la o intersectie unde in mod normal n-am prioritate adopt o faţă de caÅ£eluÅŸ abandonat sau un zambet sagalnic si barbatii sensibilizati ma lasa sa trec. 😀 Trucuri muieresti, deh… E bine sa fii femeie la volan. Ajungi mai repede la destinatie (uneori).
Si ca tot am deschis subiectul asta, am si eu mai multe dureri (de care ma voi plange in alte posturi) cum ar fi: gropile – din 10 gropi, in 5 dau cu maiestrie, parcarile – don’t even get me started, noxele – cand vad cojile de autobuze cu care ar trebui sa ne transportam in comun, imi vine sa ma iau cu mainile de par si sa plang dupa Mother Earth, ca mai are un pic si moare.

Un pic mai mult respect pentru cei din jur si pentru celulele neuronale.